Levende billeder, levende ansigter, dét er, hvad der har mødt dig som noget af det første, da du gik ind på Simon Peters Kirkes hjemmeside. Det er ikke tilfældigt, for Simon Peters Kirke er et sted, hvor mennesker mødes ugen igennem. Mennesker af mange forskellige slags. Mennesker, der med lige god ret – omend med vidt forskellig begrundelse – kan kalde Simon Peters Kirke for ”min kirke”.

Simon Peters Kirke kendes på lang afstand på sine gule håndstrøgne sten. Men går du indenfor, er Simon Peters Kirke først og fremmest  de ”levende stene”, levende mennesker. På utallige måder ugen igennem får kirken krop, når mennesker mødes. På stadig nye måder bliver den kristne tro udfordret og udfoldet, formidlet og forkyndt. Den eneste måde, det kan foregå troværdigt på, er, når der er højt til loftet og respekt for mangfoldigheden.

Simon Peters Kirke er en del af noget større

Vores sogn er en del af Kolding Provsti, som består af alle sognene i Kolding Kommune. Der er et levende samarbejde mellem de forskellige sogne i provstiet. Læs mere om provstisamarbejdet – eller besøg Kolding Provstis hjemmeside.

Vores sogn ligger i Haderslev Stift, som strækker sig fra syd for Horsens til grænsen til Tyskland. Læs mere på Stiftets hjemmeside.

Simon Peters kirke på TV Kolding

Klik på linket, og se udsendelsen som TV-Kolding har produceret om Simon Peters kirke i sommeren 2014.