Vi håber, at mange vil dukke op til mødet 🙂 Her vil menighedsrådet fortælle om arbejdet – og du får lejlighed til at debattere dine visioner for Simon Peters Kirke og den retning, det kommende menighedsråd bør tage. Du får også mulighed for at melde dig, hvis du er interesseret i at opstille til menighedsrådet.

HAR DU DET SOM MANGE ANDRE?

Mange vil gerne bidrage til fællesskabet

Knapt hver anden dansker vil gerne bidrage til deres lokalsamfund. De vil gerne hjælpe andre og fællesskabet som frivillige i foreninger eller organisationer. Det får de også selv noget ud af.

• De kommer med i et netværk og udbygger deres eget
  • De møder andre engagerende mennesker
  • De lærer nyt og prøver kræfter med opgaverne
  • De bruger deres evner og erfaringer
  • De gør en forskel for andre og for sig selv

Har du det på samme måde? Kan du lide at gøre en indsats for andre og for fællesskabet? Kunne du tænke dig at sætte præg på din kirke? Det har den brug for!

Der er også frivillige i Simon Peters kirke

Din kirke kan ikke være kirke uden frivillige. De frivillige er ikke nødvendigvis dybt troende eller specielt hellige, men afspejler os, som bor i Danmark. Her arbejder alle på at skabe liv og vækst i kirken, men der er plads til forskellighed, og også det du kommer med.

Som frivillig kan du være med til gøre din kirke til mere end en bygning og kirkelige handlinger. Overordnet er der to måder at være frivillig i kirken.

• Du kan hjælpe med planlægning og praktisk arbejde i forbindelse med aktiviteter for børn, unge, voksne og ældre.
  • Du kan deltage i ledelsen af sognet som medlem af menighedsrådet og være med til at præge kirken fremover.

Der er mange muligheder, og de frivilliges opgaver spænder meget vidt.

Hvad får du ud af at være frivillig?

Din indsats vil blive set og påskønnet af dem, der bruger din kirke. Du bliver også en del af det fællesskab, der gør din kirke levende. Som frivillig i kirken får du meget igen.

• Du får relationer til andre i dit lokalsamfund
  • Du møder andre med interesse for fællesskabet
  • Du får spændende og lærerige opgaver
  • Du får medejerskab til din kirke
  • Du kan opleve glæden ved at gøre noget for andre

Hvad nu?

Er du blevet interesseret? Så ring til din menighedsrådsformand Marianne Jespersen på tlf. 2176 4849, info@mariannejespersen.dk eller mød op til en fælles orientering den 9. juni. Her kan du høre mere om, hvad der foregår i kirken og møde nogle af de frivillige.

Orienteringsmødet er den 9. juni kl. 19 og finder sted i Simon Peters Kirke, Islandsvej 12, 6000 Kolding.

Vi glæder os til at se dig til orienteringsmødet!

Lovbestemt dagsorden:

1. Velkomst ved menighedsrådets formand.
  2. Valg af dirigent.
  3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.
  4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.
  5. Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.
  6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.
  7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.
  8. Afklaring af, hvem der eventuelt er interesseret i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.