Menighedsrådet ønsker alle et godt nytår!

Det bliver dejligt at tage hul på endnu et år med mange aktiviteter i Simon Peters kirke og Simon Peters Hus i begge menighederne.

Det er nu et år siden huset blev indviet – og det har summet med liv lige siden. Dejligt, at huset bliver brugt og dejligt at det fungerer så godt!

I øjeblikket er haven omkring Simon Peters hus ved at blive anlagt, så folk må have tålmodighed med gravemaskiner og mudder. Det skal nok blive godt!

Vi vil bruge anledningen til at minde om, at vi stadig håber på donationer af brugt kvalitetslegetøj så børnene har noget at lege med, mens de voksne snakker!

Hvis du har noget liggende, som børnene eller børnebørnene er vokset fra, og som du gerne vil give videre – så tager vi gerne imod!

Legetøj kan afleveres på kirkekontoret i åbningstiden 🙂

Menighedsrådet