Corona-pandemien ødelægger meget: Igen i år også sogneindsamlingen fra dør til dør til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. Det er trist, da pandemien kun forværrer alle de problemer, der er i forvejen.

Klimaforandringerne er en fortsat realitet, som først og sidst verdens fattigste mærker konsekvenserne af. Der skal derfor lyde en opfordring til at betænke Folkekirkens Nødhjælp med en gave søndag 14. marts (den traditionelle sogneindsamlings-søndag) eller en anden dag.

Du kan indbetale valgfrit beløb på MobilePay: 710 017

Eller du kan sende SMS til 1911:

SMS træ: Støt med kr. 75,-
SMS vand: støt med kr. 150,-
SMS klima: stød med kr. 300,-

Pengene går til klimahjælp som træplantning, nye dæmninger, sikring af huse og veje, vandpumper samt nye afgrøder, der kan overleve tørken. Samtlige gaver falder et tørt sted. Lad os ikke vende det blinde øje til verdens fattigste.

Birgitte Molin

Sognepræst