Pinsedag kl. 13

Babelsk forvirring… eller noget i den retning. Det er en helt speciel lyd, når vi traditionen tro Pinsedag beder 15-20 mennesker læse på hvert sit sprog fra Apostlenes Gerninger om den første pinsedag, hvor der blev talt om Guds underfulde gerninger på mange tungemål. Kirkens to menigheder, den danske og den internationale, er Pinsedag sammen om at fejre gudstjeneste. Der vil blive sunget på dansk og engelsk. Og løbende oversat, så alle kan forstå.

Musikken kan om noget få os til at ”bryde grænser” og sende os ud i al verden med mod og håb. Pinsedag har vi forstærket indsatsen med Michael Olsen på sax, Christine Dueholm på trommer, Henrik Kunz på bas, Jeanette Bonde som sanger og sidst men ikke mindst kirkens organist Ejvind på piano.

Anden pinsedag – kirkevandring

Dagen er opdelt i to etaper med andagter i de tre kirker. Man er velkommen til at stige på ”undervejs”. Der er mulighed for at vandre i stilhed hele vejen. Der er også mulighed for, at man kan gå flere sammen og tale på de strækninger, hvor stilhed ikke er påbudt.

kl. 8.00 indleder vi kirkevandringen med en god halv times morgenandagt i Simon Peters Kirke.

kl. 8.45 går vi de første 30 minutter i stilhed mod Harte Kirke til en andagt kl.10.00-10.30.

Efter andagten i kirken er der kaffe, te og rundstykker i Harte Kirkecenter.

kl. 11.30 drager vi ud på anden etape mod Lejrskov Kirke, 7 km. Den første halve time er i stilhed. Vi håber, vejret er så godt, at vi kan fejre nadver ved en sø undervejs.

I Lejrskov er den store præstegårdshave til fri afbenyttelse for vandrere, der vil nyde medbragt mad og drikke. I tilfælde af gråvejr rykker vi ind i konfirmandstuen. Der vil være sørget for kaffe, te og kage.

kl. 14.30-15.00. Andagt i Lejrskov Kirke.

Deltagerne skal selv sørge for hjemtransporten fra Lejrskov Kirke. Præsterne Niels Lai og Michael Markussen vil lede kirkevandringen. Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig.