I Simon Peters Kirke afholdes 6-8 koncerter om året. Tidspunkterne varierer, og ikke sjældent vil man kunne opleve en koncert finde sted i forlængelse af en søndagsgudstjeneste.

Indholdet varierer ligeledes, fra traditionelle klassiske kirkekoncerter, til koncerter med et mere folkeligt/moderne udtryk, jazz, gospel, pop/rock osv. De udøvende kan være professionelle eller amatører og stilarterne kan være nok så forskellige; det afgørende er i denne sammenhæng, at koncertens indhold relaterer og respekterer rammen, dvs. kirken som rum og som kristen menighed.

Kirkens instrumenter, et Frobenius-orgel på 22 stemmer og et Yamaha C5 Flygel, er smukt klingende og velegnede til koncertbrug. De indgår derfor naturligt i vore koncerter og benyttes af både kirkens ‘egne’ såvel af udefra kommende kunstnere. Kirkerummet er smukt og enkelt, og med dets koncertvenlige akustik et særdeles befordrende spillested.

Følg med her på koncertsiden, i kalenderen og i dagspressen, og se hvornår vi næste gang har koncert.

Aflyst: Jeanette Bonde Trio

Aflyst grundet coronarestriktioner
Søndag den 28. februar 2021 Kl. 16

Mød den danske stemme bag Jessie J’s sang i Ice Age 5, stemmen der har været med når artister som Stine Bramsen, Peter A.G., Simon Kvamm, Shaka Loveless, Ida Corr, Aura, Rugsted/Kreutzfelt – listen er lang – har stået på scenen. Jeanette Bonde, født og opvokset i Kolding, bor i dag i Aarhus, hvor hun er freelancemusiker, sanger og komponist på fuldtid.
Jeanette Bonde Trio blev dannet i 2008, og har spillet koncerter landet over. Trioen gæstede Simon Peters Kirke i 2016, og siden dengang har et gensyn stået højt på ønskelisten. Udover Jeanette Bonde består trioen af pianist og cellist Maren Frost som er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og perkussionisten Allan Nielsen der er uddannet i Norge.
Oplev en stemningsfuld koncert med gospel, nye salmer og egne numre. Trioens medlemmer har alle rødder i lokalområdet og er absolut et møde værd.