Konfirmation er en hjertesag

Kirkerne i Kolding kommune er gået sammen om et konfirmationsprojekt. Projektet er delt i to, og hver del er repræsenteret af et hjerte formet af grønne pile. I det ene hjerte står der STOP TØJSPILD, og her skal pilene symbolisere genbrug. Formålet er nemlig at medvirke til at skabe bæredygtige konfirmationer ved at genbruge konfirmationstøj og dermed værne om Guds skaberværk. Her kan alle, der har lyst, være med.

I det andet hjerte står der KONFIRMATION FOR ALLE. Pilene omkring dette hjerte symboliserer, at vi deler fællesskabet med hinanden. Formålet med denne del af projektet er at medvirke til at gøre det muligt for alle at blive konfirmeret og være en del af fællesskabet i folkekirken ved at yde tilskud til familier, der har svært ved at få råd til at holde konfirmation.

Konfirmationsprojektet bliver tilbudt de konfirmander, der starter efter sommerferien, men det blev allerede skudt i gang i februar, da pressen fik nys om vores planer. Den lokale radio lavede et indslag, og Jyske Vestkysten skrev to artikler i deres Kolding sektion om KONFIRMATION FOR ALLE den 11.02 og om STOP TØJSPILD den 13.02. Inden da havde vi fået doneret 27 konfirmationskjoler, og takket være opmærksomheden i pressen fik vi vores første kontantdonation.

Nu har vi brug for din hjælp!

Vil du donere brugt konfirmationstøj til drenge og piger, kan du aflevere det i din lokale kirke.

Vil du give en kontantdonation, kan du indbetale på MobilePay 981008

Vil du vide mere, kan du kontakte: