Hej med dig og velkommen til

Du tænker sikkert hvad FDF er og hvad vi laver? Det tænkte jeg nok.

I FDF møder børn engagerede ledere, der leger, udfordrer og lærer sammen med dit barn. Vores mål i FDF er at give børn og unge et ståsted at møde verden fra, og mener vi man gør bedst gennem et godt og sjovt fællesskab.

Men hvad laver I?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vil du lege med?

Hvis man ønsker at deltage i vores aktiviteter, møder man op i Simon Peters Hus (Islandsvej 4, 6000 Kolding). Tidspunkt og mødedag står på vores hjemmeside. Man er også velkommen til at skrive til os på mail: Vest@FDF.dk , hvis man har spørgsmål.

Kredsen er også på Facebook, så der kan man følge med i hvad der rør sig. Der kommer jævnligt billeder og andre gode ting på.

Lyder det som noget, så kontakt kredsleder Martin Vest Hansen:

Telefon: 50 15 31 54
Mail: Vest@FDF.dk

Vi glæder os til at se dig.

 

Kredsleder
Martin Vest Hansen