Hvem er vi?

I flere år har FDF Kolding 2. kreds ligget stille med få medlemmer. I 2007 kom der en flok ledere med ideer og masser af gå-på-mod til at starte kredsen op igen.

Efter hårdt arbejde og godt sammenarbejde i kredsen, gik kredsen fra 5 medlemmer i 2007 til 35 medlemmer i 2010. I marts måned 2015 kom medlemstallet over 40. Ud af de mange medlemmer er 25 af dem børn fra 5 år til 15 år.

Vi holder til i Simon Peters Hus på Islandsvej 4, hvorfra vi holder vores ugentlige møder.

Hvad laver vi?

I FDF laver vi mange forskellige ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi laver lige fra snobrød over bål til klatre-ture i det fri, til at sejle i kano. Mange aktiviteter foregår udenfor, men hvis vejret ikke viser sig fra sin gode side, har vi heldigvis vores lokale i Ungdomscenteret. Indenfor kan vi også laver mange spændende, sjove og skøre ting. Bl.a. køre med fjernstyret bil. Vi bruger også vores sangstemme, når vi synger fra vores trofaste sangbog, March & Lejr. Selvfølgelig lyder det ikke lige godt, hver gang. Men øvelse gør mester!

Vi har selvfølgelig også historier med omkring Jesus Kristus i vores møder. Vi slutter vores møder af med en kort historie fra biblen efterflugt af fadervor og en sang. Hvis tiden løber fra os, når vi dog ikke en historie, men fadervor er der altid plads til.

Hvis man ønsker at deltage i vores aktiviteter, møder man op i Ungdomscenteret. Tidspunkt og mødedag står på vores hjemmeside. Man er også velkommen til at skrive til os på mail: info@fdfkolding2.dk, hvis man har spørgsmål.

Kredsen er også på Facebook, så der kan man følge med i hvad der rør sig. Der kommer jævnligt billeder og andre gode ting på.

Kredsleder
Jesper Pedersen