En pilgrimsvandring på nogle få kilometer i Svanemosen, i nærvær med hinanden og naturen, med elementer fra gudstjenesten: bibeltekst med et tema, bøn, Nadver og Velsignelsen.

Den er et alternativ til lange pilgrimsvandringer, hvor det er nødvendigt med en god fysik.

Vandringen foregår to gange om året, i foråret og i eftersommeren, på en lørdag eftermiddag mellem kl. 13.00 og kl. 16.00.

Vi starter og slutter ved Simon Peters Kirke, Islandsvej 12, og vi kører samlet til Svanemosen, for at blive ført ind i nærvær, stilhed og fællesskab til en god og samlet vandring i Svanemosen med fordybelse.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Henvendelse til Birgit Urd Andersen, præst og retrætevejleder, tlf.: 2894 0273, mail: birgiturd@birgiturd.dk
eller til Elly Jørgensen, pædagog og diakon, tlf.: 4057 3129

Se fotos fra kirkens liturgiske pilgrimsvandring 17. april 2021 i Svanemosen:

Et pusterum fra dagligdagen med rum til at være til stede i naturen, reflektere over enkle bibeltekster og gå med sine egne stille bønner. Deltagerne var på én gang sammen og hver for sig, som vi vandrede afsted i det smukke forårsvejr.