Hvert forår og efterår afvikler Simon Peters kirke ca. 25 sogneeftermiddage. Det foregår tirsdage kl. 14.30- ca. 16.30. For at få det praktiske arrangement til at fungere, har vi vore gode værter og værtinder.

Der er i alt 4 hold med hver 3-5 personer, der fungerer som værter/værtinder ved sogneeftermiddagene. Cirka en gang om måneden er hvert hold i gang.

Værter/værtinder mødes kl. 13.30, forestår borddækning, kaffebrygning, servering og efterfølgende oprydning og opvask.

Der afsluttes med en evaluering i slutningen af maj måned, hvor alle værter/værtinder er med, og her drøftes den afsluttede sæson og der ses frem mod den nye kommende sæson.

Kontaktperson for værter/værtinderne er Birgitte Molin.

Sogneeftermiddagene arrangeres af sogneeftermiddagsudvalget. Du kan læse om udvalgets arbejde her.