Toner på Tværs in autumn, last Saturday in September in Simon Peters Church is a cultural event around songs, community singing, musical instruments, dances, reading of poetry and International Buffet with offertory collection for victims of war or natural calamities.

The program starts with a unique concert in the church with participation of different ethnic groups. All children are also active participants in the program.

The concert inside the church ends with an offertory for the victims of war or natural calamity.

Toner på Tværs in Spring also takes place in Christiansfeld. This cultural event has taken place three times. Added to Toner på Tværs are planned out cross-cultural worship service and cross-cultural meal or Middag på tværs in Tyrstrup Church in 2016.

Toner på Tværs 2015: Video by James Njuguna Mwaura from Kenya

Toner på Tværs

Toner på Tværs den sidste lørdag i september i Simon Peters Kirke er en kulturel begivenhed som begynder i kirken med en stor koncert.

Der er solister og kor, musikanter, dansere, digtoplæsere. De medvirkende er alle frivillige.

Efter koncerten er der fællesspisning ved en stor international buffet, som er frembragt med hjælp fra 40-50 familier, som har medbragt mad til aftenen. Der vil være indsamling til fordel for en humanitær organisation.

Toner på Tværs har også været afholdt tre gange i Christiansfeld. I tilknytning hertil afholdes der i 2016 tværkulturel gudstjeneste og Middag på Tværs i Tyrstrup kirke.

Toner på Tværs 2015,

Photos by Marius Ranch Kristensen