Summer Camp in cooperation with Tværkulturelt Center in Ribe Stift and Lutheran Mission in Denmark. This is every summer time in the month of July, a camp that runs for five days with creative activities, workshops and games for age groups, Bible study for adults, excursion, practical work and fellowship.

This summer camp had been held in Dronninglund, Løgumkloster and Bramming. In 2016 it will be in Løgumkloster again in week 27 (4-8 July 2016). The cross-cultural worker in Kolding Deanery joins in the meetings for the planning of the summer camp and about 5-7 volunteers from KIC serve as volunteers in summer camps happening in South and North Jylland.

Sommerlejr

Sommerlejren planlægges i samarbejde med Tværkulturelt Center i Ribe og Luthersk Mission i Danmark. Lejren finder sted hver sommer i juli og strækker sig over fem dage af kreative aktiviteter, værksteder og lege til alle aldersgrupper, bibelundervisning, udflugt, praktiske opgaver og fællesskab.

Sommerlejren har været afholdt i Dronninglund, Løgumkloster og Bramming. I 2016 er det igen i Løgumkloster i uge 27 (4.-8. juli 2016). Den tværkulturelle medarbejder i Kolding provsti er med i planlægningsmøder, og 5 til 6 personer fra KIC er med som frivillige medarbejdere på sommerlejre i syd- og nordjylland.