Lecture Evening takes place on a Friday in autumn and spring, which starts with a meal, prepared by an ethnic group. The lectures take up issues like health and food, tips for rearing children, ethics or politics, human rights and work in other countries.

The lecturers, first of all, are from Kolding International Congregation. It is an attempt to identify and use personnel resources in our own fellowship or invite others outside the fellowship that can possibly give an inspiring lecture.

Foredragsaften

Foredragsaften er to gange om året en fredag aften efterår og forår. Vi begynder med fællesspisning, som er tilberedt af en etnisk gruppe. Indlæggene varierer i deres emner og kan eksempelvis være sundhed, mad, børneopdragelse, etniske og politiske emner, menneskerettigheder etc.

Oplæggene holdes fortrinsvis af folk med tilknytning til den internationale menighed. Vi ønsker at opmuntre folk i menigheden til at dele ud af deres viden og erfaringer og samtidig har vi folk udefra til at komme med inspiration.