Listen er i alfabetisk rækkefølge:

Aktivitetsudvalg

E-mail: bimo@km.dk

Medlemmer: Birgitte Molin (formand), Lis Gundersen, Ib Petersen, Hanne Marie Larsen, Toni Clausen, Aase Fischer Hansen, Elly Ansager

Børn- og ungeudvalg

Kontakt: Michael Markussen
E-mail: mima@km.dk

Medlemmer: Michael Markussen (formand), Lisa Gam, Karin Klingenberg, Hanne Marie Larsen

Diakoniudvalg

Kontakt: Lilly Biswas
Mobiltelefon: 29 84 81 77
E-mail: lillybiswas@gmail.com

Medlemmer: Lilly Biswas (formand), Nic Korshøj, Lene Vinkel, Michael Markussen, Else Boisen, Connie Korshøj, Mikael Jensen

Fordybelse i den kristne tro

E-mail: bimo@km.dk

Medlemmer: Birgitte Molin (formand), Nic Korshøj, Lene Vinkel, Birgit Urd Andersen, Mikael Jensen. Læs om arbejdet i fordybelse i den kristne tro udvalget her.

Forretningsudvalg

Mobiltelefon: 21 76 48 49
E-mail: info@mariannejespersen.dk

Medlemmer: Marianne Jespersen (formand), Toni Clausen, Michael Markussen. Læs om arbejdet i forretningsudvalget her.

Grøn kirke udvalg

Medlemmer:

Marianne Jespersen (formand), Flemming Nissen, Ole Jørgensen, Lisa Gam, Ib Petersen, Michael Markussen, Karsten Nielsen. Læs om arbejdet i grøn kirke udvalget her.

Kirkegårdsbestyrelsen

Repræsentanter fra Simon Peters kirke: Arne Corydon (suppleant Marianne Jespersen), Ole Jørgensen (suppleant Toni Clausen)

Kommunikationsudvalg

Kontakt: Michael Markussen
E-mail: mima@km.dk

Medlemmer: Michael Markussen (formand), Marianne Jespersen, Birgitte Molin. Læs om arbejdet i kommunikationsudvalget her.

Kunstudvalg

Kontakt: Karen Ellegård
Mobiltelefon: 29 68 09 60
E-mail: karenellegaard@stofanet.dk

Medlemmer: Karen Ellegaard (formand), Lene Vinkel, Lilly Biswas, Toni Clausen, Elizabeth Padillo Olesen. Læs om arbejdet i kunstudvalget her.

Musikudvalg

Kontakt: Ejvind Amorsen
E-mail: organist@amorsen.info

Medlemmer: Ejvind Amorsen (formand), Lisa Gam, Arne Corydon, Lis Gundersen, Birgitte Molin. Læs om arbejdet i musikudvalget her.

Præstegårdsudvalg

Kontakt:
Mobiltelefon:

Medlemmer: Lis Gundersen, Arne Corydon, Ole Jørgensen. Læs om arbejdet i præstegårdsudvalget her.

Sogneeftermiddagsudvalg

E-mail: bimo@km.dk

Medlemmer: Birgitte Molin (formand), Hanne Marie Larsen, Lis Gundersen, Gurli Christensen, Hanne Bentsen, Hardy Dahlsgaard. Læs om arbejdet i sogneeftermiddagsudvalget her.

Sogneudflugtudvalg

Kontakt: Flemming Nissen
E-mail: flni@km.dk

Medlemmer: Flemming Nissen, Lene Vinkel, Lisa Gam