Læs her hvad kirkens korarbejde går ud på, og overvej om det er noget for dig!

Kirkens juniorkor

• Du lærer at bruge stemmen rigtigt og synge rent.
• Du lærer noder, rytmer, sange og salmer.
• Vi synger sommetider til gudstjeneste og koncert i kirken.

Kirkens juniorkor er en forskole til ungdomskoret. Vi øver hver onsdag i Simon Peters Kirke kl. 15.30 – 16.30, og det er gratis at være med. For at være med i juniorkoret, skal man være begyndt i 3. Klasse.

Har du lyst at være med? Ring eller skriv til:

Organist Birgit Jepsen
E-mail: organistbjert@stofanet.dk

Kirkens ungdomskor

• Vi synger klassisk og rytmisk musik, og arbejder med udvidet stemmetræning.
• Vi medvirker ved alle gudstjenester i Simon Peters Kirke.
• Vi deltager med korindslag m.v. og er forsangere på salmerne.
• Sangere i ungdomskoret får løn.

Har man sunget i juniorkoret eller lært at synge andre steder, kan man søge ind i ungdomskoret. Man skal bestå en optagelsesprøve og almindeligvis være mellem 11 og 17 år.
Ungdomskoret har gudstjenesteforberedende korprøve hver torsdag kl. 15.45 – 17.00, og mødes desuden til korprøve inden hver gudstjeneste.

Har du lyst at være med?
Tilmeld dig optagelsesprøve eller hør nærmere ved at ringe eller skrive til korleder

Organist Ejvind Amorsen
E-mail: organist@amorsen.info

Kolding International Voices

Kolding International Voices is a brand new choir that will rehearse every second Thursday (odd weeks) in the church of Simon Peters in Kolding. The choir will be singing a mixed repertoire of popular music and gospel. Language of teaching will be English.
The choir sings in 3 voices; sopranos, altos and tenors - featuring soloists from the choir.
It is free of cost to be a member of the choir. Before new members can be welcomed, they need to do a small audition. The choir performs at some of the international and Danish services in the church.

Open Start-up Rehearsal

Because the choir is brand new, we will be having an Open Start-up Rehearsal where everyone can join and get a sense of what the choir and Jeanette Bonde, who is going to be the conductor of the choir, can do.
Open Start-up Rehearsal will take place on the 24th of August 2017 from 7pm-9.30pm.
At the rehearsal you will be able to sign up for the audition, that will be on the 31st of August from 5.30pm-6.45pm - also in the church of Simon Peter.

Jeanette Bonde

- conductor of Kolding International Voices

Jeanette Bonde has a Master of Music from the Royal Academy of Music in Aarhus. She is a backing singer, soloist in the professional gospel choir Gunnertoft Gospel Singers, soprano, and soloist in Copenhagen Gospel Quartet. She has done backing vocals singing with a lot of great Danish artists in popular music: Stine Bramsen, Peter A.G., Nabiha, Shaka Loveless, Ida Corr & Rugsted/Kreutzfelt. Jeanette is also a songwriter and released a single herself this year by the name “Hurricane” which was chosen as 1 of the 10 runner up songs to represent Denmark at the Eurovision Song Contest 2017.

Where and when will Kolding International Voices be singing?

Every second Thursday (odd weeks) in the church of Simon Peter in Kolding from 7pm-9.30pm.
It is free of cost to be a member of the choir. We ask the members to take turns bringing some cake and fruit for the whole choir to eat in the break in the middle of our rehearsals.
You must be at least 17 years old to be a member. There is no upper limit.
You do not have to be able to read sheet music.

Follow us on FACEBOOK:

Kontakt eventuelt: Ejvind Amorsen