Læs her hvad kirkens korarbejde går ud på, og overvej om det er noget for dig!

Kirkens juniorkor

• Du lærer at bruge stemmen rigtigt og synge rent.
• Du lærer noder, rytmer, sange og salmer.
• Vi synger sommetider til gudstjeneste og koncert i kirken.

Kirkens juniorkor er en forskole til ungdomskoret. Vi øver hver onsdag i Simon Peters Kirke kl. 15.30 – 16.30, og det er gratis at være med. For at være med i juniorkoret, skal man være begyndt i 3. Klasse.

Har du lyst at være med? Ring eller skriv til:

Organist Birgit Jepsen
E-mail: organistbjert@stofanet.dk

Kirkens ungdomskor

• Vi synger klassisk og rytmisk musik, og arbejder med udvidet stemmetræning.
• Vi medvirker ved alle gudstjenester i Simon Peters Kirke.
• Vi deltager med korindslag m.v. og er forsangere på salmerne.
• Sangere i ungdomskoret får løn.

Har man sunget i juniorkoret eller lært at synge andre steder, kan man søge ind i ungdomskoret. Man skal bestå en optagelsesprøve og almindeligvis være mellem 11 og 17 år.
Ungdomskoret har gudstjenesteforberedende korprøve hver torsdag kl. 15.45 – 17.00, og mødes desuden til korprøve inden hver gudstjeneste.

Har du lyst at være med?
Tilmeld dig optagelsesprøve eller hør nærmere ved at ringe eller skrive til korleder

Organist Ejvind Amorsen
E-mail: organist@amorsen.info

Kolding International Voices

Kolding International Voices is a choir that was founded in August 2017 thanks to Kolding Provsti and has a total of 50 members. The choir rehearses every second Thursday in the church of Simon Peters in Kolding. The choir will be singing a mixed repertoire of popular music and gospel. Language of teaching will be English. The choir sings in 3 voices; sopranos, altos and tenors - featuring soloists from the choir.

The choir is a part of KIC (Kolding International Congregation). 3-4 times a year KIV will sing at a Service in KIC or another Cultural Event in Simon Peters Church. It is free of cost to be a member of the choir. Before new members can be welcomed, they need to do a small audition.

Conductor of Kolding International Voices: Jeanette Bonde

Jeanette Bonde has a Master of Music from the Royal Academy of Music in Aarhus. She is a backing singer, soloist in the professional gospel choir Gunnertoft Gospel Singers, soprano, and soloist in Copenhagen Gospel Quartet. She has done backing vocals singing with a lot of great Danish artists in popular music: Stine Bramsen, Peter A.G., Nabiha, Shaka Loveless, Ida Corr & Rugsted/Kreutzfelt.

Follow us on FACEBOOK to know more about church services and next date for auditioning for the choir:

Contact: koldinginternationalvoices@gmail.com

Kontakt eventuelt: Ejvind Amorsen