Tværkulturelt arbejde i Kolding Provsti

Tværkulturelt arbejde i Kolding provsti
 er folkekirkernes fælles møde med flygtninge, indvandrere og danskere i Kolding provsti. I respekt for andre kulturer og religioner, ønsker vi samtale og dialog imellem religionerne, debat og oplysning om emner som gudsbilleder, menneskesyn, livsforståelse.

Vi har brunchfællesskaber, sprogcafe, toner på tværs, Din tro min tro, malerværksteder som nogle af de fora i og udenfor kirken, hvor vi skaber fællesskaber på tværs af kulturer og religioner.

Vort tværkulturelle netværk er primært i Kolding provsti og Haderslev stift men også i det øvrige land såvel som i udlandet.

Cross-Cultural Ministry of Kolding Deanery

31 Lutheran folk churches in the municipality in Kolding are behind the work for Danes, foreigners, immigrants, and refugees paying respect and acting in dialog within different cultures and faiths.

This cross-cultural ministry is based at Simon Peters Church, offering services and building up cooperative network in and outside Kolding.

Samtale om flygtninge

Se udsendelsen fra DK4, hvor Michael Markussen samtaler med filminstruktør Vladimir Tomic diskuterer, hvordan vi forholder os til flygtninge.

Se udsendelsen på Youtube.

International calendar