Søndagens gudstjeneste er sædvanligvis placeret kl. 10.30. Denne gudstjeneste er i reglen bygget op over kirkeårets forordnede tekster.

Dog er gudstjenesten tænkt forskelligt alt efter om målgruppen er børnene (som til fastelavn) eller de sørgende (som til alle helgen). Den konkrete anledning kan også være juniorkonfirmandernes afslutning eller den årlige indsamling i marts til fordel for Folkekirkens Nødhjælp, hvilket også naturligt sætter sit (yngre) præg på gudstjenesten. Et lejlighedskor af frivillige sangere har de seneste par år medvirket i forbindelse med kirkens fødselsdag i september og som markering af det nye kirkeår den 1. søndag i advent.

Hver søndag medvirker en frivillig fra menigheden som kordegn i gudstjenesten.

Her søndag er der Kirkecafé i konfirmandstuen efter gudstjenesten. Her bydes der på gratis kaffe / te / juice og gives mulighed for en snak med hinanden om gudstjenesten eller alt muligt andet.

Se, hvornår der er gudstjeneste i Simon Peters kirke her.