Meditativ Bibellæsning

Læs her om en læse- og samtalegruppe i Simon Peters Kirke, der er åben for alle og hvor den bibelske tekst og personlige eftertanke er i centrum.

Hvordan foregår aftenerne?

Også i år fortsætter vi med en gang om måneden at læse en af den kommende søndags bibelske tekster meditativt, dvs. langsomt og fordybende.

Efter den fælles læsning og en stilhedsperiode på hen ved 20 minutter deler vi vore tanker om teksten – eller man vælger blot at lytte til de andres tanker og indfald. Erfaringen siger, at denne fælles drøvtyggende læsemåde i al sin enkelhed er berigende og giver stof til personlig eftertanke. Man kan dukke op en enkelt aften eller komme alle aftener, som det passer én. Den enkelte aften kan bruges som forberedelse til den kommende søndags kirkegang – eller kan simpelthen gælde som ens kirkegang. Der er som bekendt mange måder at gå i kirke på.

Hver aften er fra kl. 19-21 og foregår henholdsvis i selve kirkerummet og i kirkens såkaldte præsteværelse.

Fra kl. 20.30-21.00 rundes aftenen af med at gå ind i kirkerummet, synge en salme, eventuelt tænde et lys og bede en bøn i stilhed.

Det typiske deltagerantal er mellem 8 og 10 personer.

Se video:

Birgitte Molin fortæller om Meditativ bibellæsning på Youtube

Mødeledere

Lene Vinkel og Nic Korshøj.

Sognepræst Birgitte Molin
E-mail: bimo@km.dk

Læs her hvem der sidder i udvalget,
som planlægger aftenerne.