Christmas Worship Service

… an invitation extended to all-dwellers or transient guests of families in town.

This is an afternoon when most of the local churches in town hold their worship service in Danish.

Christmas worship service in English is also available here on December 24 at 1 pm.

Christmas Candle Light Service

… is open to all around the 1 first Sunday of Advent. In focus are Christmas carols within the English tradition.

The evening is highlighted by the presence of an invited choir that renders Christmas carols and leads the gathered crowd to sing along.

There is reading of biblical verses, read by persons of different ethnic origin from Kolding International Congregation.

Julegudstjenester på engelsk

Julegudstjeneste på engelsk

… er et tilbud til alle den 24. december kl.13 i Simon Peters Kirke med fokus på klassiske engelske julesalmer og prædiken over juleevangeliet.

Lysmesse ved juletid

… afholdes hvert år omkring 1. søndag i advent. Engelsk julemusik er i fokus. Der er inviteret et gæstekor, som optræder med julemusik, ligesom der er fællessang. Imellem korsatser og fællessang er der oplæsning af bibeltekster ved frivillige fra den internationale menighed.