Sjælesorg på nettet

En ny tjeneste er nu tilgængelig på internettet. Her kan du chatte med en præst...

På hjemmesiden sjaelesorg.nu kan du som noget nyt i Folkekirken, komme i kontakt med en præst online.

Hvad er Sjælesorg?

På hjemmesiden beskrives det således:

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst.

På sjælesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst.

Chattens åbningstider:

Mandag - torsdag Kl. 13.30 - 17.00 & 19.00 -22.30