ORIENTERINGSMØDE om menighedsrådets arbejde den 9. juni kl. 19.00

Vi håber, at mange vil dukke op til mødet 🙂 Her vil menighedsrådet fortælle om arbejdet – og du får lejlighed til at debattere dine visioner for Simon Peters Kirke og den retning, det kommende menighedsråd bør tage. Du får også mulighed for at melde dig, hvis du er interesseret i at opstille til menighedsrådet. […] Læs mere her »

Sankt Hans aften aflyses desværre i Simon Peters Kirke

Endnu af de dejlige traditioner i Simon Peters Kirke er blevet aflyst pga. corona-krisen. Vi er rigtigt kede af at måtte undvære den årlige Sankt Hans fest i æblehaven – men desværre gælder forsamlingsforbuddet stadig udendørs i kirken – på sammen måde som i resten af samfundet. Vi plejer jo at være rigtigt mange – […] Læs mere her »

ÅBEN KIRKE søndag den 7. juni

Søndag den 7. juni efter gudstjenesten inviterer vi på en sandwich – og en rundtur med et kik om bag facaden i kirken, haven og Simon Peters Hus. Kom og se de ”skjulte skatte”, som man ikke får lov at kikke ind i til daglig. Vi tager dig så at sige med på havevandring – […] Læs mere her »

“Bibelen live” søndag den 14. juni kl. 10.30

Et af Bibelens 66 skrifter skal vi dele med hinanden i gudstjenesten i Simon Peters Kirke søndag 14. juni 2020 kl. 10.30: Nærmere bestemt Johannes’ Første Brev. Brevet reciteres af Klaus Højgaard Laursen fra Bibelen Live. Selv siger han om sit store forberedende arbejde: ”Efter at have arbejdet med breve af henholdsvis Paulus og Jakob […] Læs mere her »

Genåbning af kirken fra og med mandag 18. maj

Information til Simon Peters sogn og menighed vedr. genåbningen af folkekirken fra mandag 18. maj 2020. Vi har onsdag den 13. maj 2020 modtaget den glædelige nyhed fra biskoppen, at forsamlingsforbuddet fra den 18. maj ikke længere gælder samtlige folkekirkens aktiviteter, gudstjenester, kirkelige handlinger, møder mv. Alle folkekirkens ansatte møder på arbejde fra mandag 18. […] Læs mere her »