Print
At leve med sorg

Inspirationsaften den 10. oktober kl. 19-21 ved psykolog Olu Robbin-Coker

At leve med sorg - traumer og reaktioner på flugt og tab

Olu Robbin- Coker er autoriseret psykolog og uddannet fra Aarhus Universitet med speciale i stress  management. Robbin-Coker har tidligere boet 17 år i England og Skotland.

”Olu Robbin-Coker er en levende og engageret foredragsholder, der med et glimt i øjet formår at formidle sin faglige viden og menneskelige indsigt som psykolog, så han fanger både danske og nydanske tilhørere. Robbin-Coker har et godt blik på sig selv og en overbevisende evne til at bringe egne erfaringer i spil, så de understøtter væsentlige pointer. Med sin solide faglige ballast, internationale erfaring og personlige oplevelse af at komme til Danmark som indvandrer, har han ganske særlige forudsætninger for at fungere som brobygger og kulturformidler i en tid, hvor der er meget brug for nye fortællinger om flygtninge, migranter og integration. Jeg kan på det varmeste anbefale Olu Robbin-Coker som en vidende og dygtig formidler med blik for det enkelte menneske i svære livssituationer.”

Birthe Munck–Fairwood, leder af Tværkulturelt Center København

 

Et tilbud til venner og kontaktfamilier med flygtninge, frivillige medarbejdere, netværk af foreninger, virksomheder, skoler, kirker og andre, som har interesse i tværkulturelt arbejde.

Tværkulturelt arbejde i Kolding Provsti