Hva' så Luther

Koncert i anledning af Reformationsjubilæet 2017. Mandag den 2. oktober kl. 19.30

HVA SÅ LUTHER er en uhøjtidelig cabaret-koncert om Luthers liv og tanker. De fjorten sange fra HVA SÅ LUTHER er hentet fra den tyske evangeliske kirkes centrum for gudstjeneste og kirkemusik i Hildesheim. Salmedigteren Holger Lissner har oversat sangene til dansk.

Det er sange, som skal høres med et glimt i øjet. Der er stille sange og støjende sange. Der er skillingsviser om Martin Luther og hans kone Katarina von Boas’ liv. Der er renæssancemusik. Der er rockmusik. Og der er popmusik. Og der er fællessang

Medvirkende er Betty Gregers Arendt, sang og Peter Arendt, orgel, begge ansat som farverige kirkemusikere ved Haslev kirke, Søren Andresen, klaver fra Sdr. Bjert Kirke og leder af værkstedet GudstjenesteLIV, Anders Pedersen på det latinamerikanske slagtøjsinstrument cajun, Per Vibskov, bas, og Per er til daglig provst på Nørrebro, og endelig Christian Arendt, rockguitar – Christian var i tidernes morgen med til at starte hedengangne MALURT.

Der er fri entré - alle er velkomne