Gnistrende tunger fra Kolding

Lørdag den 23. juni kl. ca. 20.15

Kolding International Voices toner frem på de skrå brædder og giver den fuldt gas i æblehaven. Det er Sankt Hans, bålet er tændt og midsommervisen sunget. Nu går det løs.

Kolding International Voices er 50 gospeltændte kvinder og mænd, som i efteråret 2017 var til audition i Simon Peters Kirke. Målet var oprettelsen af et spritnyt og ambitiøst rytmisk/gospelkor i Kolding med tilknytning til det tværkulturelle arbejde i Kolding Provsti. Det er lykkedes over al forventning med Kolding International Congregation som vært for koret og med VIP korleder og sanger Jeanette Bonde i spidsen.

Koret har medvirket ved enkelte gudstjenester/english services i Simon Peters Kirke siden opstarten. Denne Sankt Hans aften bliver dog korets første optræden af længere varighed, altså en slags debutkoncert.