Vi synger foråret ind med Kim Larsen

Onsdag den 3. april kl. 19-20 Alle er velkomne, når vi onsdag den 3. april kl. 19-20 indbyder til ”socialgudstjeneste”: En enkel og ligefrem hverdagsgudstjeneste, hvor orkestret ”Kulturrock” medvirker (et orkester, der har hjemme i Kulturhuset på Levisonsvej for borgere med særlige behov). Gudstjenestens læsninger og salmer vil denne gang i vidt omfang være erstattet […] Læs mere her »

Påsken i Simon Peters Kirke

Skærtorsdag – aftengudstjeneste kl.19 I salmer, bønner, stilhed og bibellæsninger fordyber vi os i Jesu sidste måltid med sine disciple den aften, hvor han blev forrådt og senere taget til fange i Gethsemane have. Langfredag kl. 15.00 Musikgudstjeneste ved CoMa-kvartetten med Joseph Haydn’s berømte værk ”Jesu syv ord på korset”, hvor teksterne fra lidelseshistorien læses […] Læs mere her »

Giv hjælpen vinger. Flytransport i urskoven

Sogneeftermiddag tirsdag den 26. marts kl. 14.30-16.30 ved Niels Kr. Sørensen, Vejle. MAF er en international, fælleskirkelig missionsorganisation, som yder effektiv flytransport til hospitaler, nødhjælpsorganisationer, lokale kirker og missionsselskaber i 26 lande i 4 verdensdele. Således bringes nødhjælp, udvikling og håb til de mest afsides egne af verden. Læs mere her »

31.343 kr.

Vi samlede i fællesskab i alt 31.343 kr. ind søndag den 10. marts i forbindelse med den store sogneindsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælps udviklingsprojekter i Afrika og Asien. Beløbet er inklusive de lokale indbetalinger over MobilePay. Sammen nåede vi det flotteste resultat nogensinde i år. Det skyldes ikke mindst et godt samarbejde med vore […] Læs mere her »

På tur med den trans-mongolske jernbane

Sogneeftermiddag tirsdag den 19. marts kl. 14.30-16.30 ved tidligere lektor på IBC Erik Voss, Kolding. Erik Voss fortæller: ”Den transmongolske jernbane går fra Moskva til Bejing. Vi gjorde mange stop undervejs, for vi bestemte og arrangerede alt selv. I Bejing besluttede vi at forlænge turen ned og ind i Kina. Alt kom ikke til at […] Læs mere her »

Kunst i kirken

Fernisering den 17. marts kl.11.45 af Grete Linds stofbilleder. Kunstudvalget ved Simon Peters Kirke byder alle velkommen til at møde kunstneren Grete Lind, som står bag stofbillederne, der vil præge kirkens menighedslokaler i foråret. Om sin livsfilosofi, skriver Grete Lind: ”Vi skal huske at leve vores liv i glæde. Vi skal huske at være kreative […] Læs mere her »