”Forsoning – Fortælling om en familie”

Foredrag 6. februar 2019 kl.18.30 ved Aydin Soei Sted: Munkevængets Skole, Dramalokale i blok AB (indskolingen). Foredraget er baseret på sociolog Aydin Soeis autentiske og biografiske roman ”Forsoning – Fortælling om en familie”. Undervejs inddrager forfatteren erfaringer fra et årtis arbejde med udsatte børn og unge. Aydin fortæller om flugten fra Iran til Danmark, opvæksten […] Læs mere her »

En eftermiddag i krimiernes univers

Sogneeftermiddag tirsdag den 22. januar kl. 14.30-16.30 ved tidligere lærer på Munkensdam Gymnasium Karin Fristed, Kolding Den engelske forfatter Dorothy Sayers (1893-1957) vil af mange være kendt og elsket for krimierne med Lord Peter Wimsey som begavet detektiv. Men at hun også havde et større teologisk forfatterskab er knap så kendt. Har man først bevæget […] Læs mere her »

Godt nytår!

Menighedsrådet ønsker alle et godt nytår! Det bliver dejligt at tage hul på endnu et år med mange aktiviteter i Simon Peters kirke og Simon Peters Hus i begge menighederne. Det er nu et år siden huset blev indviet – og det har summet med liv lige siden. Dejligt, at huset bliver brugt og dejligt […] Læs mere her »

Om Kolding Krisecenter

Sogneeftermiddag tirsdag den 15. januar kl. 14.30-16.30 ved stedfortræder og socialpædagog Birgitte Hauerslev Den voldelige mand ser ikke anderledes ud end andre mænd. Det er en foruroligende tanke. Det ville gøre alt lettere, hvis det stod i deres pande, at de var voldelige. Den voldelige mand har et stort problem og det er, at han […] Læs mere her »

Meditativ bibellæsning

Meditativ Bibellæsning er næste gang tirsdag 15. januar kl. 19-21. Du er velkommen til at kigge indenom og se, hvad det er. Gruppen er åben for enhver med lyst til at fordybe sig i én af den kommende søndags bibeltekster, denne gang Johannes-evangeliet kapitel 2, vers 1-11. Det kræver ingen forberedelser hjemmefra. Du dukker bare […] Læs mere her »