Sogneudflugt til Fyn

Sogneudflugten onsdag den 16. maj går i år til Fyn

Vi starter med et besøg i den smukke landsbykirke i Asperup.

Derefter kører vi til Humlemagasinet i Harndrup, hvor vi får fortalt om stedet og historien bag. Vi skal se Sigfred Pedersen Museet og kan måske genkende noget af fortællingen,vi fik om ham i september sidste år af Lillian Hjorth-Westh.

Stedet byder også på forskellige udstillinger, en historisk dukkesamling, humlemuseet, humlehaven - en park med over 25 temahaver, cafe i de private stuer og butik.

Afgang med bus fra Simon Peters Kirke kl. 9.00.

Hjemkomst senest kl. 17.

Pris: 175,-

Vi sørger for sandwich, øl og sodavand til frokost, som vi spiser i haven, og kaffe og kage får vi serveret i de pæne stuer i cafeen.

Tilmelding og betaling sker på kirkens kontor senest den 1. maj med aftalte penge eller mobilepay 2113 9760 (navn + udflugt)

Alle er velkomne – tag gerne din nabo med.

Turudvalget ved Hanna Bentzen, Lisa Gam, Lene Vinkel, Hardy Dalsgaard, Flemming Nissen