Print
Folkekirkens Nødhjælp

Vi samlede i fællesskab 24.356,50 kr. ind søndag den 11. marts i forbindelse med den store sogneindsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp!

Selvom både vejr og influenza var imod os nåede vi et flot resultat også i år. Det skyldes bla. et godt samarbejde med vore omkringliggende sogne (Harte og Sct. Nicolai sogne), der gjorde, at hele 55 indsamlere kunne gå pænt gode ruter i de tre timer, indsamlingen varede. Det blev en festdag med god stemning: Vi begyndte med morgenandagt i kirken kl. 9, hvor konfirmander medvirkede, og vi fortsatte med rundstykker, information og udsendelse af de mange indsamlere. De fleste kom glade tilbage efter en god indsamling og med opmuntrende oplevelser med sig i bagagen. Selv oplevede jeg en skøn gammel dame på Norgesvej, der fluks fiskede 200 kr. op af sin punge, ”for dét her vil jeg godt nok gerne støtte”! 4-5 andre steder på Norgesvej – undervejs gennem adskillige opgange, hvor kun få var hjemme – oplevede jeg på samme måde, hvordan folk hurtigt fandt en halvtredser og glad puttede i indsamlingsbøsse.

Vi kan derfor alle glæde os over en god indsamlingsdag, hvor vi løftede i flok. Fra indsamlingsholdet siger vi tak for samarbejdsvilje i vore nabosogne og for alle jer, der bar med på den ene eller anden måde, som indsamler eller glad giver eller som én af dem, der venligt trakterede vore indsamlere med varm suppe efter hjemkomsten. Som én sagde: ”Jeg samler også ind andre steder, men det er nu så hyggeligt her, hvor man mærker fællesskabet og bliver godt taget imod med kaffe og rundstykker og får varm suppe og flutes ved hjemkomsten.”

Vi takker også vore glade lokale donorer: Skovs Bagerier og LIVA Stormarked.

Lad os mødes igen næste år til en ny indsamlingsfest søndag 10. marts 2019!

 

På vegne af indsamlingsholdet

Birgitte Molin