Sogneindsamling

Indsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 11. marts 2018

Kære kommende indsamler eller bidragyder!

Hvert år indsamles ca. 10-15 millioner kr. til at forbedre forholdene for verdens allerfattigste. Som indsamler kan du typisk indsamle 400-1100 kr. ved 3 timers indsats (afhængig af rute og ”dagens held”). Det er penge, der under alle omstændigheder rækker langt for en fattig familie eller for børn i flygtningelejre.

Nu har du igen mulighed for at gøre en forskel. Det kan du gøre ved at deltage i den landsdækkende sogne indsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 11. marts 2018 fra Simon Peters Kirke, Islandsvej 12 i Kolding. Fra Simon Peters Kirke udsendes indsamlere fra såvel Harte som Simon Peters sogne.

Programmet for dagen

Kl. 9.00: Gudstjeneste for de morgenfriske!

Kl. 10.00: Vi spiser rundstykker sammen, hvorefter indsamlingsleder Mikael Jensen giver information om den forestående indsamling.

Kl. 10.30-13.30: Indsamlerne sendes ud på ruterne. Har du særlige ønsker til rute, så forudbestil gerne hos indsamlingslederen, hvilket er en hjælp for os. Alle indsamlere skal være tilbage fra deres rute senest kl. 13.30.

Kl. 12.00-14.00: Alle hjemkomne indsamlere modtages med tilbud om frokost samt varm kaffe/the.

Kl. 15.00: Støttekoncert med Harte gospelkor og Stig Möglich Rasmussen i Harte Kirke (læs mere nedenfor)

Tilmelding og billedlegitimation

Tilmeld jer gerne i forvejen til indsamlingslederen på bimo@km.dk eller mobil 22 46 64 26, så vi kan forhåndsreservere flest mulige ruter og så vi har en ide om, hvor meget mad vi skal lave. Ved du først på selve dagen, at du kan komme, så mød endelig op alligevel. Vi skal nok finde både en rute og mad til dig.

Til orientering vil der være krav om billedlegitimation, der fremvises og kopieres, hvis indsamlingslederen ikke kender jer i forvejen. Vi har desværre tidligere haft et tilfælde af en person, der aldrig dukkede op igen med indsamlingsbøssen og de indsamlede penge. Derfor denne praksis for at værne om troværdigheden omkring indsamlingen.

Gospelkoncert i Harte Kirke

Harte Gospelkor og Stig Möglich Rasmussen bidrager til dagens indsamling til Folkekirkens Nødhjælp ved at give en koncert i Harte Kirke kl. 15. Uanset om man har været ude med indsamlingsbøssen eller bare har lyst til at lytte til dejlig gospel eller støtte indsamlingen i kirken, er man hjertelig velkommen.
Koncerten byder både på stille gospelnumre og numre med gang i - alt sammen musik, der kan give stof til eftertanke.

Vi håber fra indsamlingsholdet, at du igen i år kan finde tid til at give nogle timer af din søndag den 11. marts til en god og livsvigtig sag. Vi håber at høre fra dig, eller at vi ses på indsamlingsdagen.

Birgitte Molin

Sognepræst og indsamlingsleder