Juletræer sælges

FDF Kolding 2. Kreds sælger igen i år juletræer. Ved at købe et juletræ hos os støtter du vores ugentlige arbejde med at give børn og unge et ståsted at møde verden fra, samt at give dem et frirum hvor de kan være sig selv. Vi har forskellige størrelser så der noget at vælge mellem […] Læs mere her »

Legetøj til Simon Peters Hus

Simon Peters Hus har nu været i brug i et år efter den store renovering, og det bliver brugt til mange forskellige arrangementer og af alle aldersgrupper. Legetøj Vi har købt babystole til de yngste, men vi kunne også godt tænke os en kasse med godt, gedigent og solidt legetøj til de små og lidt […] Læs mere her »

Den hellige familie

Søndag 7. oktober i år indviede menigheden bronzefiguren “Den hellige familie”, Maria og Josef med barn Jesus, udført af en lokal kunstner Erik Valter. Værket blev placeret på søjlen, tæt på lysgloben med front ud mod sidegangen i et forsøg på at skabe en lille tilbagetrukket niche i kirkerummet, der indbyder til stilhed, bøn og […] Læs mere her »

Julekoncert

Tirsdag den 18. december 2018 kl. 19.30 Forunderligt at sige, Velkommen igen Guds engle små, En rose så jeg skyde, og mange flere. Netop sådan vil koret ”Ensemble Equilibrio” tune os helt ind på den forestående julehøjtid, og sætte fokus på julens smukke og kendte salmer. Ensemble Equilibrio er ungt vokal-ensemble på 10 sangere håndplukket […] Læs mere her »

Christmas Party

Årets Christmas Party i KIC er lørdag den 15. december kl.17-21 … fordi det så endelig er blevet jul igen med alle de skønne traditioner som at komme hen i kirken og synge julesalmer, se de voksne spille juleevangeliet igennem, som kun voksne, der har øvet sporadisk formår at gøre det gode gamle budskab levende, […] Læs mere her »

JUL i kirken

December måned byder på flere særgudstjenester på hverdage for mange forskellige målgrupper lige fra de 0-3 årige. Der er lige fra festlige krybbespils-optrin til en stemningsfuld aftengudstjeneste undervejs gennem advent.   Simon Peters Kirkes særlige advents- og julegudstjenester på hverdage i december 2018 Læs her om en række vidt forskellige gudstjeneste-tilbud, som er åbne for […] Læs mere her »