Salmesangens søndag

Søndag den 11. august bliver en sensommerlig ”Salmesangens søndag” med fejring af 450 året for Danmarks første fælles salmebog Vi tager det nærmest som en selvfølge, at vi hos os har en kongelig autoriseret dansk salmebog, fælles for alle Danmarks kirker og menigheder. Men det er slet ingen selvfølge, og det var noget fuldkommen nyt, […] Læs mere her »

Har du lyst til at bage?

Til kirkens 40 års fødselsdag den 1. september vil vi arrangere en stor kagebuffet. Hvis du har lyst til at bidrage med dit yndlings-hjemmebag, så meld dig til Lisa Gam på lisagam6000@gmail.com. Lisa sørger for at koordinere lækkerierne, så vi får det flotteste fødselsdagskagebord! Læs mere her »

Hvad brænder du for?

Her er et billede af menighedsrådet i Simon Peters Kirke fra 2016. Billedet blev taget på det første møde efter valget. Igennem fire år har vi arbejdet for de mange aspekter i rådsarbejdet, som vi hver især brænder for. I 2020 skal der vælges et nyt menighedsråd og nogle medlemmer genopstiller – og andre stopper. […] Læs mere her »

Sankt Hans billeder

Tak for en herlig Sankt Hans aften i æblehaven!   Læs mere her »

Simon Peters Kirkes 40 års jubilæum

Søndag 1. september 2019 kl. 13.00 Kære alle! Simon Peters Kirke er Koldings yngste kirke. Alligevel er den nu nået en moden alder, og der er gået 40 år siden kirken blev indviet den 2. september 1979. Gennem årene har vi oplevet et sogn i stor forandring, og vi glæder os dagligt over vores robuste […] Læs mere her »

Parforhold

Gør noget godt for jeres parforhold. Simon Peters kirke tilbyder et PREP-parkursus over 4 aftener i efteråret 2019: onsdag den 14. og 28. august, 11. og 25. september kl. 18.30-21.30: ”Kærlighedens 5 sprog” Hvordan diskutere uden at skændes? Skal vi altid være enige? Balancen mellem ’mig’ og ’os’… Om at finde hinanden igen og igen […] Læs mere her »