Hverdagsgudstjeneste onsdag 22. august kl. 10-11.30

Kom og få din formiddagskaffe og deltag i en enkel ligefrem gudstjeneste.   Hvis du har tid, er du mere end velkommen onsdag 22. august i Simon Peters Kirke. Marielunds beboere og dagcenterbrugere er særligt indbudt, men gudstjenesten er åben for alle. På bordene i menighedslokalerne er der kl. 10.00 dækket op til hyggelig formiddagskaffe […] Læs mere her »

Meditativ bibellæsning

Der er Meditativ Bibellæsning igen tirsdag 21. august kl. 19-21. Gruppen er åben for enhver med lyst til at læse, lytte og samtale med udgangspunkt i en af den kommende søndags bibelske tekster. Det kræver ingen forberedelse. Du kommer bare. Læs eventuelt nedenfor, hvad Karen Ellegård skriver om dét at deltage i Meditativ Bibellæsning. Meditativ […] Læs mere her »

Women encounter

‘Kvinder møder kvinder’ sidste lørdag i måneden kl. 14-17 i Simon Peters Hus. Vi begynder en ny sæson 25. august. Herefter mødes vi den 29. september og 27. oktober. Kontakt evt. Elisabeth Padillo Olesen for mere information.   Læs mere her »

Brunch Fællesskab

… den tredje søndag i måneden kl.12:15 i Simon Peters Kirkes menighedslokaler. Vi starter op efter ferien den 19. august, 16. september og 21. oktober. Brunch fællesskab bygger broer af venskab, forståelse og netværk. I forbindelse med brunch er der hver gang oplæg om ”mit eget land” ved en af deltagerne. Vi medbringer hver især […] Læs mere her »

Optagelsesprøve i Kolding International Voices

… foregår den 23. august kl.17.00-18.30. Koret er en del af arbejdet i Kolding Provstis Internationale menighed KIC. Sproget er engelsk. Musikken hentes fra gospel, pop og den globale rytmiske kirkemusik. Koret tilstræber at øve hver anden torsdag aften og medvirker ved 3 årlige gudstjenester i KIC og 2-3 koncerter, som er planlagt 6-12 måneder […] Læs mere her »

Parforhold

Gør noget godt for jeres parforhold. Simon Peters kirke tilbyder et PREP-parkursus over 4 aftener i efteråret 2018 ”Kærlighedens 5 sprog” Hvordan diskutere uden at skændes? Skal vi altid være enige? Balancen mellem ’mig’ og ’os’… Om at finde hinanden igen og igen … Hvor blev gnisten af? Må et parforhold også godt være sjovt? […] Læs mere her »

Slip livet løs

Sogneaften, onsdag den 29. august kl. 19-21.30 i Simon Peters Hus ved tidl. sogne- og sygehuspræst, sjælesørger og forfatter Preben Kok Et gammelt visdomsord siger: Hvor der er helhed, er der altid mindst to sandheder, der er sande på samme tid. I de sidste 40 år har vi i mange af livets væsentlige forhold undertrykt […] Læs mere her »