Pigers og kvinders muligheder og udfordringer i Tanzania og resten af verden

Sogneeftermiddag tirsdag den 5. marts kl. 14.30-16.30 ved Bodil Jørgensen, Haderslev Efter sin pensionering har Bodil Jørgensen rejst som seniorvoluntør i den tredje verden. Hun er dybt engageret i kvinders vilkår forskellige steder i verden – og har særligt tabt sit hjerte til udviklingsprojektet ”Bweranyange”, der er en Secondary Bordingschool i Udkants-Tanzania: En pigeskole, der […] Læs mere her »

Klaverkoncert – Kristine Thorup

Onsdag den 13. marts 2019 kl. 19.30 Lyriske stykker af Grieg, Nocturner af Chopin og Impromptus af Schubert. Dette og mere til kan opleves, hvis vejen lægges forbi på rette tid og sted. Pianisten Kristine Thorup sidder bag kirkens flygel; i særdeleshed en situation hun er vant med. Hun debuterede som solist-uddannet pianist i 2007 […] Læs mere her »

Mindfulness – terapi eller religion?

Sogneeftermiddag tirsdag den 26. februar kl. 14.30-16.30 ved sognepræst i Vejle Tove Bjørn Jensen Mindfulness er på få år gået hen og blevet den nye foretrukne terapiform for stressede danskere. Foredragsholderen, der selv har været igennem et mindfulness-forløb, vil i foredraget komme ind på styrker og svagheder ved mindfulness og også komme omkring de kristne […] Læs mere her »

Fastelavn og dåbsjubilæum

Søndag 3. marts kl. 10.30 holder vi fastelavnsgudstjeneste for store som små i Simon Peters kirke. 5 års dåbsjubilarer og deres familier er inviteret med. Dét at glæde sig over vores dåb og identitet som Guds børn er i centrum. Bagefter slår vi katten af tønden og spiser fastelavnsboller og drikker varm kakao. Læs mere her »

Børnekontakten 25 år

Børnekontakten i Skovparken fylder 25 år. I den anledning har vi interviewet Børnekontaktens leder gennem 25 år Leif Christensen. Hvordan startede I? Vi begyndte i en skurvogn på 19 m2, og det var først, da Ambassaden blev bygget for 12 år siden, at vi fik de gode forhold, vi har i dag. Allerede det andet […] Læs mere her »

Årets sogneindsamling ”For alt i verden”

Til fordel for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 10. marts 2019 Kære kommende indsamler eller bidragyder! Hvert år indsamles i forbindelse med sogneindsamlingen mellem 11 og 14 millioner kr. til at forbedre forholdene for verdens allerfattigste. Som indsamler kan du typisk indsamle 400-1100 kr. ved 3 timers indsats (afhængig af rute og ”dagens held”). Det er […] Læs mere her »